Beperkingen en waarschuwingen

Denylist van programma

Op de denylist staan standaard de volgende programma's:

Kaspersky Safe Kids blokkeert deze programma's zodat kinderen ze niet kunnen gebruiken om je beperkingen te omzeilen om verboden websites te bezoeken of de computer langer te gebruiken dan toegestaan. We raden aan dat je deze instellingen ongewijzigd laat als je schadelijke content in browsers wilt blokkeren of als je een schema voor het gebruik van de Mac wilt maken voor je kind.

Kaspersky Safe Kids naar een nieuwe Mac verplaatsen met Migratie-assistent

Als je Kaspersky Safe Kids van je oude Mac naar een nieuwe Mac verplaatst met Migratie-assistent, wordt het programma na de migratie niet verbonden met My Kaspersky. De kinderbescherming zal standaard worden uitgeschakeld. Als je de bescherming wilt hervatten met de instellingen op My Kaspersky, moet je inloggen op My Kaspersky in het programma.